DESTATEC ACTUEEL

 

 

 

Kampioenen: inmiddels zijn 2 teams van Destatec kampioen, ze zullen tijdens de clubkampioenschappen gehuldigd worden..

Misschien komen er nog teams bij in het voorjaar.

De recreanten competitie gaat gewoon nog door tot april, de 1e helft zit er bijna op.

Team 1 staat momenteel op een mooie 3e pl. in de 1e klasse, team 2 heeft afgelopen vrijdag helaas dik verloren met 0-10, dit team staan nu op een 6e pl. in de 2e klasse. Team 3 en 4 spelen beide in de zelfde 4e klasse, team 4 staat hier op een mooie 2e pl. en team 4 volgt met achterstand op pl. 5, ons 5e team staat op een 8e pl. in de 7e klasse, komende week zijn er nog diverse wedstrijden en dan is er even een kerststop.

Na kerst wordt er op vrijdag 28 december weer het beroemde familietoernooi gespeeld, hier strijden leden met hun familie om de grote familiecup.

Op donderdag 3 januari vind in de Har Cox Hal het toernooi voor de basisscholen plaats, Table Stars the Battle, hier kunnen alle kinderen van alle basisscholen uit de omgeving aan deelnemen. Groep 1 t/m 4 spelen s morgens van 10.00 uur tot 12.00 uur allerlei tafeltennisspelletjes en s middags komen de groepen 5 t/m 8 wedstrijden spelen.

Dan in het weekend is het drukke boel bij de club, want op zaterdag worden de clubkampioenschappen voor de jeugd afgewerkt, deze beginnen om 9.00 uur met een ontbijt, waarna daarna de wedstrijden kunnen beginnen.

Op zondag is het dan de beurt aan de senioren, zei beginnen om 10.00 uur.

Het weekend daarna wordt onze vereniging goed vertegenwoordigd op de Limburgse Kampioenschappen in Panningen.

 

Ben je door het lezen van deze Destatec Actueel nieuwsgierig geworden en wil je eens wat meer weten over Destatec? Of wil je eens een aantal lessen op proef komen? Kijk dan snel op onze website: www.destatec.nl of op facebook.com/destatec

 

Programma:

 

28-12  Familietoernooi

3-1      Table Stars the Battle

5-1      Clubkampioenschappen jeugd

6-1      Clubkampioenschappen senioren

12-1    Limburgse kampioenschappen senioren

13-1    Limburgse kampioenschappen jeugd